Dobry den dneska rano jsme do sebe bouchly auty zrcatkama.Zrcatko neni urazene cele,je praske a vypadle sklicko ktere visi na dratku. Chci se zeptat na skodu.U obou aut stejne poskozeni. 1.Renault scenic rok asi 2000 2.VW Golf 4. Rok 2002.
Na VW Golf 4 je spousta dílů na bazaru... měnil jsem obě zrcátka (jedno ukoplné vandalem, druhé taky rozbité po potkání se s autem v protisměru). Obě zrcátka jsem našel na bazaru v barvě auta. Dohromady mě to stálo 1000 Kč + vlastní čas práce přehození komplet zrcátka i s trojúhelníkem v rámu dveří. Je to práce tak na cca hodinu, pokud to budete dělat poprvé.
Zalezi jestli je zrcatko v laku, el. ovladane, el. vyhrivane apod. u Scenicu tak 500-2.500,- u VW pocitam vic tak 2.500-4.500,- ale jsou to orientacni ceny. Presne se podivejte dle VIN na internetu nebo v jakychkoliv autodilech.
Záleží zda je v pořádku polohování zrcátka. U mého auta kryt stál 1600kc a lakování do barvy auta 2000kc. Šlo to na pojišťovnu tak jsem to neřešil. Jinak celkem drahý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.