Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alu disky - na jaky rozměr to mám?

Od: rotorod® odpovědí: 12 změna:

dobrý den

mám 4 hlinikové disky ze škody octavie combi 4x4. Podle značek to jsou asi na 15´´ kola, že? ale podle těch dalších značek nevím na jakou pneumatiku to je, jaky rozměr pneumatiky na to vleze. Poradíte mi prosím? žádné další značky tam již nejsou. děkuji

Alu disky - na jaky rozměr to mám?
Alu disky - na jaky rozměr to mám? #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli to je z jedničkový oktávky tak rozměr pro šrouby je 5×100.dle značek to vypadá na 15 ky
Nejčastěji je to obutý na rozměru 195-65-15 ale obout na to lze jakoukoliv 15 jenž máš napsanou ve velkým techničáku
hodnocení

a jak poznam jestli to bylo z jedničkovy nebo druhe řaady? už to nevim,

Podle rozteče šroubú dvojka má myslim 5×112 a jednička 5×110
doplněno 13.09.16 19:02: Rozměr pneu
pneujavurek.cz/...
hodnocení

a ty rozteče 195-65-15 to je co prosim?

doplněno 13.09.16 18:57:

15 je kolo to už vim

No nevím klasiku dělali 16"to co máte na fotkách vypadá jak závaží číslo bude vypadat nějak 6(7,71/2)x 15(16,17) možná i tam bude ET Jestli jste ho nenašel zdělejte ty krytky a mrkněte pod ně(foto) Značení a měření je třeba tu rypson.cz/...

doplněno 14.09.16 18:54:

Tak jestli se nepletu tak standartně z výroby se dávali 205/55 R16 Ale proč kupovat pneu když to chcete prodávat? Tu cenu nové vám nikdo ze ziskem nezaplatí+obutí,vyvážení,teda pokud nemáte možnost koupit levně

Alu disky - na jaky rozměr to mám? #3
hodnocení

děkuji za tip, po odstranění krytky jsem našel toto:

ET50

6,5Jx16H2

to už stačí na to abych věděl jakou pneumatiku koupit že?

Ano, jedná se o 16 palcový disk a šířka je 6,5 palce. Pneumatiky by na to měly jít zhruba šířky od 185 do 235, ale záleží to i na jejich profilovém číslu (výšce). A hlavně dle povolených rozměrů v TP
hodnocení

ok díky, teď to už jen prodat 4ks. Kdyby někde měl zájem...:) napište

prosa
Dobrý večer odkud jste a kolik alu stojí?
Dík za odpověď
hodnocení

Mosty u Jablunkova

sám nevím jestli 4tisíce za 4 disky je ok cena?

ctenar*

Nové disky této velikosti začínají těsně nad 1700,- Kč.

mzxy*
hodnocení

0x

patnáctku máš akorát vyvažovací závažíčko:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]