Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvody na citroenu c3

Od: bbb® odpovědí: 7 změna:

Kolik stojí rozvody na citroenu c3 a co to vlastně všechno obsahuje?

Když se podívám na netu na rozvodovou sadu vidím cenu kolem 15set ale v servisu řekli

10 tisic. Mám ojetinu a nalítanejch 150 tis. Tak nevím kdy ty rozvody nechat udělat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nepíšeš tip motoru, ale když budu vycházet z toho, že c3 je nástupce Xsary a motory se moc neliší, tak mi rozvody na 1.4ce dělal slušný automech včetně vodní pumpy za 4.500
bbb®
hodnocení

je to 1.4 Hdi 50 kW, no tak 5 tis by bylo zlatý...

hodnocení

0x

rozvody i s vodní pumpou nechat udělat určitě jak kleknou oprava je drahá a někdy převíší i cenu vozu

ta 10ka to vypadá na autorizovanej servis a originál díly

kouknul bych na nákej citroen klub,určitě se tam najde mechanik co to udělá za rozumější cenu *palec*

doplněno 13.09.16 11:11:

co je to za rok,motor a kw?

bbb®
hodnocení

potřebuji mechoša někde blízko bydliště, jinak není to autorizovanej servis, tak nevím kde bere díly..ale 10 se nekomu nezdá moc .. nekdo říká že na VW třeba i 20 a víc ..

bbb®
hodnocení

r. v. 2006, 1.4 hdi , 50 kW

hodnocení

0x

Příští týden jedu na rozvody s 407sw 2.0HDi a cena rozvodové sady Bosh (řemen, kladky, pumpa) 1800,- + 2000 práce.

10tis je mazec :)

hodnocení

0x

Je jedno zda-li jde o C3 nebo C4 či dokonce Peu.Důležitý je typ motoru a kubatura! V mém Cíťovi je motor,který naleznete v C-ZX,Xsaře,Xsa-Pikaču a samozřejmě Xantie a dále v P306,405,406 a nevím zda-li i 206!

doplněno 13.09.16 18:09:

Aha tak kubatura byla řečena.Mně na Xantii 1,8i16V taky tvrdili rozvody kolem desítky,nakonec stála práce hooodně,měl jsem své díly,takže bylo o něco dražší a pak to trvalo déle neboť předchozí mechoš (ne můj,předešlého majitele) zkur... uložení kladky ,Nicméně s materiálem a prací jsem byl pod 5 000kč!Projděte : www.citroeny.cz , www.citroen-club.cz , nebo www.xsaraclub.cz případně www.peugeot-club.cz.

Odkud jste?V Brně je velmi šikovný člověk ale dělá více hydro u BX,XM,Xantii a dalších ,v Holetíně jsou dobří, v Hulíně snad Bobo (www.autodílyhulin.cz)prodejce nd a má i servis.Citron dědek někde u Phy (najdete odkaz na bxclubu.com) nebio třeba můj dvorní mechanik na Radouňce-Kopečku JH.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]