Nejste přihlášen/a.
1.4 KFX 1997, motor začal na volnoběh vybíhat az k 4000 ot/m nekdy 2000 nekdy 1500 nekdy otázky kolísají kolem 1000...na diag jsem zjistil jen že při tom krokový motorek má jen 5 kroků a predstih je bud 0 nebo 27 stupnu nic mezi tím.(v normálu se predstih mění)...jinak vše je v normě, nikde jsem nezjistil přisávání vzduchu, co mám ještě zkontrolovat? po resetu RJ jde vše dobře a po chvíli jízdy se to objeví...pak nepomuze nic jen odpojit např baterku na chvíli...krokáč jsem dával jiný ale bez zmeny, klapka je cistá...
Krokový motorek seřizuje předstih? Nevím jak na KFX,ale na motorech LFY,LFZ ... krokový motorek řídí přívod vzduchu na volnoběh,je zespoda z boku klapky!
A není to třeba potenciometrem škrticí klapky,tuším jsi psal,že klapka je vyčistěna.Nebo vadné čidlo (pokud to má)nasávaného vzduchu
jsem to asi blbbě popsal kdyz zapojim diagnostiku a sledování reálných hodnot tak se zobrazuje i hodnota předstihu, který RJ reguluje...v mém případe kdyz dojdek situaci vysokých otáček na volnoběh tj az 4000 ot(m tj napr jedu a vyřdaím tak otáčky visí na tété hodnote nebo na hodnote od 1000 - 4000 ot m tak v tom případě vidím na diagnostice hodnotu předsatihu 0 stupnu nebo 27 stupnu .. normálně se má zobrazovat hodnoty ruzne jak RJ koriguje...proc se to nedeje, kde muzu hledat jeste chybu?
peugeot 1997 1.4 KFX
kdyz oddelám teleso vzduchového filtru a pricpu privod vzduchu do komurky kde je krokáč motor zhasne, proc tedy RJ otevírá více přívod vzduchu? krokáš jsem zkusil jiný ale beze zmeny...
tak jsem vse rozdelal - celou klapku nebyla zaneřáděná, přesto jsem ji vyčistil do běla , všechny konektory pročistil, promeřil vodiče od konektoru k RJ, dal ještě třetí krokáč a ještě jiný snímač tlaku vzduchu...po 200 km zatím volnoběh drží...ale objevila se jiná záludná závada: po 100 km jizdy jsem zastavil a po 3 hodinách se vrátil k autu... nastartuji vše ok a po nastartování asi po 1 km totální výpadek motoru, proste uplne prestane jet pokud dám plyn chvilkami se chytal ale nedalo se jet... mel jsem s sebou diagnostiku napichl a zjistil ze LS dává 0 V proste se nehla, občas skočila do hodnoty 900mV...po odpojení LS uz auto jelo (RJ dala fixní hodnotu kolem 350mV), stát se to na dálnici nebo v tunelu tak nevím...
LS je nová asi 3 mesice najeto na ní cca 5000km... proc dává 0V? podojetí domu a po vychladnutí motoru jsem ji zapojil a normálne bezi...poradí někdo? podobná vec se mi stala pred rokem kdy jsem dal novou LS a po nekolika km totální výpadek motoru pak jsem tam dal starou a jelo to (tehdy jsem nevedel za staci ji odpojit na dojetí domu) vyreklamoval jsem ji tehdy a nyní stejná potíž...je vada v LS nebo v mechanice motoru? Olej to zere cca za 10 000 km od horní rysky ke spodní, voda je stále na stejném dílku ... čím to že LS se takto chová? A proc díky ní motor nejel?
Jaká byla nová LS? Bosch dodávaná v prvovýrobě nebo nějaká náhrada.Byla s konetorem nebo nebyla? Pkd byla bez konektoru.nepájel jste ji?Pkd ano-to by mohlo vysvětlit její zmaření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.