Zdravim. Mam takovy problem. Pred tydnem jsem byl na mycce umyt auto. Od te doby mam nefunkcni blinkry a vystrazne. Zapomnel jsem uplne, ze mesic zpatky jsem vzal trosku takovy sloupek a sjel jsem si pravy bok auta + vyrval bocni blinkr, viz. obr. c.1. Mam to totiz nezakryte. Dostala se mi tam asi voda, ze? Nebot je zvlastni, ze prselo za tu dobu dost a nikdy nic. Az teda ted po mycce. Diky za rady lidi. [img] s21.postimg.io/... img] s17.postimg.io/...
Pokud máte takto oholené dráty, tak s největgší pravděpodobností došlo ke zkratu a přepálení pojistky.
Dráty zaizolujte páskou, pojistky zkontolujte, vadné vyměňte. A mělo by to jít. Jinak blinkr co nejdříve opravit.
fgk
Diky. Jde o to, ze pojistky jsem kontroloval a jsou v pohode. Pojistky uvnitr v kabine.
fik
Klidně mohlo shořet i relátko. Když tam jsou takto oholené dráty,nebylo by to nic neobvyklýho
fgk
Tak je to ok. Ja jouda jsem kontroloval spatnou pojistku, ne na smerovky. Takze pojistka je vymenena a je to OK. Dratky jsem zaizoloval a valim pro blikacku. Diky moc za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.