Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepínání světel u citroenu c3

Od: bbb* odpovědí: 6 změna:

občas nefunguje přepínání mezi obrysovými a tlumenými světly. v poloze 0 se rozvítí tlumená. takže nejdou zhasnout až po zhasnutí motoru a opětovném otočení do polohy 0.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jáko první bych začal stím že,bych rozdělál přepínač světel.Očistil bych všechny kontakty+Konektor.Někde v tom přepínači jsou připečeny kontakty.Mě tak taky blbnul přepínač na Opel astra.Ják jsem vjel na kanál okamžitě se blikly mlhoví světla.Vše jsem dukladně očistil a nastříkal sprejem na kontakty a bylo po problénu.*palec*

hodnocení

0x
Mám vážný obavy že to má lucase plnýho elektroniky a ta de pomalu do kopru a bude to chtít novej a né zrovna levnej přepínač
Tudle sme řešili neco podobnýho u peugeota a poté co sem páčku rozebral tak sem zjistil že stim nic nevyvedu neb tam bylo elektroniky jak v televizi
Koupila se přez známosti za 4500 kč nová páčka a bylo po problému
C3 je nástupce Xsary. Xsary na přepínače trpěly ale dalo se to rozebrat vyprat a složit. Většinou se z kontaktů časem odřel měděnný prach a ten pak v kontaktech dělal neplechu. Po vyčištění lihem a prostříknutí kontaktolem byl zas na roky pokoj. Snad se na C3 nezbláznili a nenarvali do toho nějakou zbytečnou elektroniku.

bbb®
hodnocení

teda chlapi, rozebrat páčku, to bych asi nedala, ale tak v servisu by to snad zvládli, zatím to blbne občas,

dnes ráno hned při nastartování v poloze 0 svítila tlumená světla ... sákra auto mám 14 dní!

jardas*

Také se mi rozsvítí tlumená světla v poloze 0 po nastartování a úmyslně jsem si je tak nechal zapojit poté, co mi občas zhasla tlumená světla v poloze 2 což je za tmy dosti nepříjemné. Vyřešil jsem tím dosti drahou výměnu za nový přepínač, který na můj vůz stojí 7500,-kč. Jezdím takto již čtyři roky a je pokoj, vůbec nemusím s přepínačem manipulovat.Mám c3 rv.2008.

bbb®
hodnocení

je možné, že by to auto jaksi samo poznalo, že má svítit?

No ráno totiž se rozvítí automaticky v poloze 0 ale odpoledne už to neudělá.

tak nevím jestli je to porucha nebo to tak patří...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]