Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr nového vozu

Od: pavel11* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

jelikož svůj vůz Citroen Xsara 1.4 vlastním už delší dobů a začal jsem dojíždět do zaměstnání vzdáleného 35 km, tak jsem se začal rozhlíčet po něčem jiném. Další vůz bych chtěl nejspíš v dieslelu. Nejvíc uvažuji nad vozem Octavia II v motorizaci 2.0 . Dále se mi líbí vůz Citroen C4 nejspíš v obsahu 1.6 HDI, nebo 1.6 v benzínu ale chtěl bych spíše naftu s důvodu ujeté vzdálenosti, měsíčně min. 2000 km. Jaký máte názor nebo zkušenosti s Octávií s dvůlitrovým motorem? Ke kterému vozu by jste si více přikláněli, nebo případně nějaké další tipy. Do vozu bych chtěl investovat asi tak nejvíš 125000 kč.

Díky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Raději Octavia II 1,9 TDi nebo Octavia I Tour s 1,9 TDi.

dankju*
hodnocení

0x
Co takhle Ford Mondeo 2.0 TDCi nebo 2.2TDCi? Peugeot 407 2.0 HDI
Momentalne me nic vic nenapada

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]