Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát testovacím řidičem

Od: tomy* odpovědí: 3 změna:

Prosím poraďte jak se stát testovacím řidičem osobních nebo nákladních automobilů. Popř. kontakt na nějakou asociaci či jinou organizaci slučující zkušební(testovací) řidiče.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Mám vzato,že první důležitou věcí bude určitý počet odjezděných km.Hlavně u těch náklaďáku.Podle mě nic neskazíte budete-li kontaktovat Úamk,nebo redakci motoristických časopisu jako např. svět motorů,auto-moto-revue,atd.

Hodně štěsí*palec*

dordan*
hodnocení

0x

Myslim, že nepůjde jen o ježdění, ale i o schopnost sprvně a přesně popsat chování vozu. atd.

ladaa
hodnocení

0x

Nazdar Tomy, právě hledám to samé. Včera jsem na dálnici potkal 10ks Škodovek v testu a taky mě to nadchlo:). Zkusím pátrat taky, kdyby něco bylo, ozval bych se. V případě tvého úspěchu, dej vědět. Díky a hodně štěstí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]