Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel Astra přidělání 12V zásuvky

Od: hoummy* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo foto návod nebo nevíte, jak přidělat od Opelu Astra H 2005 další 12V zásuvku do přední části? Z čeho táhnout kabely? Je tam jen jedna a jěště je na takovém nešťastném místě.

Nešlo by třeba napojít kabely do zásuvky pro diagnostiku a z toho vyvézt zásuvku? Asi scifi :D

Nějak se to musí řešit, hledal jsem na forech a nic moc ...

Děkuji za info.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

z diagnostický zásuvky určitě ne

já bych to tahal z nákýho přívodu do pojistkový skříně a dal si svou 15A pojistku

nebo jak píše kolega vytáhnout to z originál zásuvky *palec*

hoummy*
hodnocení

A dá se to nějak rozbočit na 2 až 3 zásuvkyz té jedné? Pokud ano, jak?

hodnocení

1x

Tady máš návod sice to není na Opel Astru H,ale je to na Opel Astra g.Přincit je uplně stejný.Já už to dělál taky na svím Oplu a vše funguje ják má. astra-g.cz/... *palec*

hoummy*

Tajže to bude fungovat, tak jak jsme to nakreslil v příloze? Čím ten kabel rozdvojit? Je nějaký rozbočovač nebo čokoláda?

Opel Astra přidělání 12V zásuvky
Ano fungovat to bude
Jak napojit - oholíš kousek plusovej kabel od púvodní zásuvky a naletuješ k němu novej kabel a zaizoluješ
S kostrou múžeš udělat to samé nebo si novou zásuvku někde poblíž samostatně ukostříš pod nákej šroub co je spojen s karoserií vozu
Vago svorky či čokoládu bych nepoužíval

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Kabely na zásuvku vytáhni z té staré,nebo ji dej na přístupné místo.

hodnocení

0x

Nestačila by rozdvojka, než se s tím vrtat? Jsou desítky různých typů a ještě jako bonus USB nabíječka na cokoliv ...

bmshop.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]