Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce na tažné oko?!

Od: sam* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli existuje nějaká redukce na tažné oko. Mám na autě ve předu závit m16, ale koupil jsem si oko se šroubem m12 :D , a ted hledám jestli existuje nějaká redukce na to. Děkuju všem :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

2x

Bohužel jediný správný postup je opatřit si sprvné oko, přesný typ který k autu patří, jen s tímto bylo auto schválené. Navíc se mi nezdá, že by tam byl standardní metrický zvit, ale možné to je.

hodnocení

2x
sam*
hodnocení

Přesně tuto sem našel, ale nevim jestli to je ono, ale děkuju :)

xyz*

A má tato redukce správné pevnostní hodnoty pro síly, které na ní budou působit při tažení auta? U odkazované redukce bych se bál, že to při tažení vytrhnu.:(

asd1

Na tah ok, spíš se vylomí páčením do strany...

Zašel bych na vrakáč a vzal za pár korun originál...

sam*
08.09.16 13:24
hodnocení

karel1234
hodnocení

2x

Pozor,nektera auta maji na taznem oku levy zavit!Co to je za auto?

sam*
hodnocení

Je to seat leon 1m r.v. 2001, A je to na levý závit

rasekvasek*

Mám seat cordoba r.v. 2000(mělo by to být stejné),pasuje tam oko z fabie,s dlouhým dříkem,levý závit,koupil jsem ho na vrakáči za 50.- To,co píšeš,je oko z felicie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]