Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio se seká

Od: iczlinskyexpre odpovědí: 8 změna:
Mam autorádio na CD a když poslouchám z CD tak po přejetí nerovnosti se to seká a přeskakuje to o pár sekund. Půjde to ještě nějak opravit nebo to má uvnitř už moc velkou vůli?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to normální vlastnost CD přehrávače. Pomůže nastavit větší vyrovnávací paměť, pokud to u něj lze. Naše silnice nejsou normální silnice, na které se vyrábějí normální auta.

iczlinskyexpre
hodnocení

No to nevím jak Teda. Těm tlačítkům nerozumím.

hodnocení

0x

Ono to hlavně nemusí být jen těma výmolama. Pokud je čočka špinavá, čte s chybama a ty pak musí dopočítávat. Pokud k tomu ještě trefíte železniční přejezd, už to nezvládne, a přeteče zásobník - CD přeskočí o velikost zásobníku, aby udrželo synchronizaci. Takže vyčistit rozhodně pomůže.

doplněno 04.09.16 18:16:

Zvětšit vyrovnávací paměť nejde ... už vůbec ne přes "knoflíky" . Je to součást čipu a není žádný důvod její velikost měnit, vždy se využívá dostupná kapacita.

iczlinskyexpre
hodnocení

Ok takže vyndat a zkusit se dostat dovnitř?

Vyzkoušet čistící CD (mokrá cesta) kdy se kápne roztok na štětinky, nalepené na CD a pustí se. Pokud nepomůže, tak vyndat a vyčistit podle návodu: bastleni.eu/...

vernon
hodnocení

0x
Všechna autorádia s CD mají vyrovnávací paměť s kapacitou desítek sekund záznamu. Pochybuji, že správně pracující přístroj by rozhodil třeba i železniční přejezd. Já jsem to v mém autě, kdysi k přeskakování zvuku donutil reprve až na totálně křivé, svižně projížděné panelovce...

iczlinskyexpre
hodnocení

Tak pánové, čočka byla úplně perfektní. Co dál když už to mám venku? Zjistil jsem že je celá mechanika odpružená. Paráda
Autorádio se seká

Jako, když je odpružená, nebude to skákat? to je hezký ... :) Perfektní je co? Pochybuji, že vidíte nečistoty 0,0016mm! Stačí, aby to bylo zakouřené od cigaret a nepoznáte nic. Četl jste ten link?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]