Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test na mnozstvi alkoholu

Od: ridicopily odpovědí: 8 změna:
Dobry den,
vcera jsem mel bujarejsi vecer a potreboval bych tak za hodinu, dve ridit. Citim se v pohode, ale rikam si, jestli to neni jen pocit. Je tu nejaky lajcky zpusob, jestli zjistit, zda jsem ok? Pripadne mam kousek policejni stanici, nemohl bych se nechat otestovat tam?
Zacatek piti byl v 19.30 s jednou malou 11, pak cirka pul litru tuzemaku, nasledne pak 2 piva 0.5l desitka. Pak par panaku smichanych s kolou, konec piti ke druhy rano... Fakt nevim.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel1234
hodnocení

1x

Poliajt na stanici byl evidentne linej neco udelat,kdyz ti tvrdil ze ti nemuze dat fouknout.Loni jsem byl s kamaradem dopoledne na policii,vecer jsme tochu popily a potreboval dopoledne odjet a nebyl problem,policaj mu dal normalne fouknout na sluzebne.Snad i rikal,ze je to jejich povinost,v ramci prevence.

danys*
hodnocení

0x
Hrubý odhad - tak kolem 14 hodiny budete v pohodě. Zajít tam můžete, když slušné pozadate,jisté nebude problém

fik
hodnocení

0x

Pokud jsi nejsi jistej,radši tam zajdi,určitě ti hlavu neutrhnou a budeš mít jistotu. Jinak podle mě ještě čistej nebudeš,možná až tak kolem 15 hodiny

opilyridic
hodnocení

Tak...dejchnout mi dat nemuzou, musel bych neco udelat. Ani, kdyz jsem se ho ptal, jestli nemuze rict, ze ma podezreni, atd... Pry tam ale zbytkac bude asi jeste do odpoledne.

cechacek*
hodnocení

0x

Mistr kvedlátek to zvládne

hodnocení

0x

tak 3 piva ,1/2 litru rumu a kolik (a jakých) je pár panáků? Jestli míchaných s kolou je úplně jedno.No dřív jak večer bych nejel ale záleží na cviku:) ja bych s toho asi *blee* a léčil 2 dny jinak třeba tady je alkulačka-pouze orientační!

auto.idnes.cz/...

opilyridic
hodnocení

Tak jsem nakonec jel, nebyla jina moznost, kolem 12:00. Cejtil jsem se v poradku, jel jsem kousek dal a mame tu plno namatkovych kontrol, proto jsem to tu zakladal. Tedy, aby v krvi neco nezustalo, ne ze bych nekoho ohrozoval. Jsem takovej zasadovej.

repkin*
hodnocení

0x

V Penny Marketu mají u pokladny nějaký "test". Případně na PČR Vás možná nechají dýchnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]