Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklé čelní sklo - pojištění

Od: dominika* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

mám prasklé čelní sklo na osobním autě, mám ho na toto pojištěné. Zajímá mě, jak se tohle řeší s pojišťovnou, ještě jsem nic takového neřešila. Musím auto někam zavést, nebo se na to přijede podívat někdo z pojišťovny? Nebo stačí škodu vyfotit a zaslat? Samotnou opravu pak můžu nechat kdekoli, nebo to musí být nějaký servis pojišťovny?

Nebo to musím nejdřív nechat opravit a pak s pojišťovnou řešit proplacení faktury?

Díky moc :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel1234
hodnocení

1x

Nelamat si s tim hlavu,zajet k neblizsi firme,co meni skla.Vse zaridi,i jednani s pojistovnou a nahlaseni skody.

Nic se neplati,maximalne pokud bude rozdil v pojistne castce a cene samotne opravy,nebo pokud neni sjednana s pojistovnou nejaka spoluucast.

Ale jak jsem jiz psal,v opravne vse zaridi a poradi.

danys*

Jak píše kadel, dáte plnou moc frajerovi v autoservisu a ti všechno zařídí. Ale pozor! Ve většině servisů vám tam dají nejlacinější nebo šmejdský sklo aby co nejvíce shrábli z pojištění pro sebe!

hodnocení

0x
Záleží u jaké poj.to máte!Mám ČSOB poj. stačí mi zavolat na tel.spol měnicí sklo (autoglasautosklo),s nima dohodnu termín-přijedou,nafotí,vmění,nafotí,já jen podepíši zakázku,příp.zaplatím co je nad limit a o víc se nemusím starat.U jiného servisu bych musel platit i spoluúčast.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]