Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšení otáček motoru

Od: macek* odpovědí: 9 změna:

jak zvýšit otáčky motoru na škoda fábia 1.4tdi 59kw,přes diagnostiku vag,potřebuji kódy dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Duvod?

Jinak to nejde, musi se prehrat ridici jednotka.

macek*
hodnocení

přes vag to jde ,již jsem to dělal,ale zapoměl jsem kódy,pouze,nepotřebuji zvyšovat výkon ,pouze se uklidní motor u 1.4tdi

hodnocení

0x

K čemu je dobrý zvyšovat u traktoru otáčky?

Víc to stejně nepojede, nehledě k tomu, že každý motor má nějaký maximální konstrukční otáčky.

hodnocení

0x

Nejlepší způsob je koupit výkonnější auto!

doplněno 03.09.16 19:26: Tak se neptejte na zvýšení otáček,ale na opravu-seřízení!
macek*
hodnocení

nechci zvyšovat výkon,chci zklidnit chod motoru na volnoběh,již jsem to dělal ,ale zapoměl jsem číslo kódu,jinak rada od vás na nic.dělá se to běžně i u jiných vozů,hlavně kvůli emisním kontrolám

Kecas , nedela se to vubec nikde. Neni zadny duvod tohle delat.

A vagem to nejde.

macek*
hodnocení

Ale ,jde už to mám ,podívej se Dieselpower pover,tam to máš ,Nastavení,přispůsobení kod 2 a už jedeš číslice nahoru a dolu podle toho jak zvýšit nebo snížit,pak uložit.Je to na všechny Škodovky PD stejné nastavení.Čau Čau.

adi*
Dobrý den. Měl jste napsat, že chcete zvýšit VOLNOBĚŽNÉ otačky.

otacky a otacky volnobezne ... ach jo ... rozdil chlope.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]