Nejste přihlášen/a.
Udivila mne cena jakou mi napočítali ve značkovém autoservisu.Zajímá mě jakou mají hodinovou sazbu za opravu jiné značkové autoservisy.Stačí mi ,když napíšete jenom číslo ,značku aut nemusíte.Díky.
600 Kč/h oprava.
Se starým autem jsem jezdila do malého servisu,kde ho opravili za málo.S novým musím do jejich ,ale jak tak koukám je to cena normální.Díky.
I s novým můžeš do malýho servisu,dneska nemusíš jezdit k nim,pokud je ten mechanik dobrý tak neváhej
U malého servisu je problém, že nikdy 100% nedodrží servisní plán daného vozidla a neprovede všechny úkony, které jsou výrobcem předepsané. Pak z toho může být obrovský problém při uplatnění vad.
Takže u nového vozidla jsem spíše pro autorizovaný servis. A nebo klidně malý, pokud ti potvrdí, že veškeré "problémy" zaplatí za tebe.
A co si myslíš že za speciálního dělaj při kontrole v autorizovaným servisu? normálně klasickou kontrolu jako všude jinde a dnes jsou ty informace volně dostupné. Onehdá se o tom vedla obsáhlá diskuze,že za dodržení podmínek nárok na záruku neztratí. A jinak servisní plány a servisní intervaly jsou taky lehce dohledatelné. Nevidím v tom problém pokud ten servisák není totální blbec. Snad jediný mínus u dobrého malého servisu je ten že nemá případné díly skladem,ovšem dnes už z velkých obchodů s autodíly jezdí rozvážkové služby,takže už ani to není takový problém.
600 je normálka,někde je i 800 nebo 1000. Kdo má nějakýho šikovnýho mechanika mimo autorizák,má vyhráno. Ale nesmí to být za první pako co všechno podělá a taky to nesmí být totální vyčúránek-což dneska takovýho najít je velmi těžký. Pokud takovýho najde,tak výdaje za servis se radikálně sníží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.