Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 307 - Antipollution fault

Od: wikin* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny!

Prosím o radu, mám Peugeot 307 2.0 HDI, dneska mě při jízdě začala svitit oranžová kontrolka autodiagnostiky motoru a na palubním počítači se zobrazil nápis Antipollution fault, následně poté klesl výkon (auto jelo, jako by za sebou táhlo náklaďák), občas s autem škublo a vždy potom se na chvíli auto zrychlilo, vzápětí zase výkon klesl. V čem je problém?

Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A ta diagnostika byla?Vypadá to že padá do nouzového režimu.Asi to bude něco s splodinami-lambda sonda ,filtry...Chce to opravdu napychnout na ten VAG měl by říct víc

wikin*
hodnocení

Na diagnostice auto nebylo. Včera jsem tankovala, tak by to mohlo být i třeba špatnou naftou? - tankuju většinou pořád na stejných místech...

hodnocení

0x
Auto Vám spadlo do nouzového režimu.pravděpodobně nněco s lambdou,egr ventilem nebo nebo v dodávce paliva.nejlepši do do servisu na diagnostiku.více se.můžete o tomto dočíst na peugeot clubu v sekci servis nebo přímo
307.
doplněno 01.09.16 17:11:

Pokud chcete více o tomto problému-hledejte zde : peugeot-club.com/...

cinematic*
hodnocení

0x

Taky mi to kdysi 206tka hlásila, byla to špatná váha vzduchu, ale určitě to chce udělat diagnostiku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]