Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě Auta s nájezdem 65x xxx

Od: pavel* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli by někdo dokázal odhadnou cenu vozu v nájezdem skoro 700K km?. auto je po autonehodě, ale dá se opravit nabouraný pouze předek. Vůz puvodně sloužil jako taxi. Motorově je naprosto v pořádku a jelikož taxi vozy mají náročnější TK, tak je vůz v dobré kondici. Taky by mě zajímalo jestli se takový vůz vyplatí koupit na dva roky +/-.
Děkuji za vaše názory.
Přidávám i Foto jak vůz vypadá

Koupě Auta s nájezdem 65x xxx

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

Toho nájezdu km bych se až tak nebál - většina těchto aut má tolik najeto, ale stočeno. Otázka, jaký to mělo servis. něco do toho nasypete s tím počítejte. Otázka, jaká je cena vozu?

doplněno 31.08.16 15:41:

repkin: no co by se s tím dělalo dál.. dá dá se to trochu do pucu, pak se ztratí techničák, nějakým podivným způsobem ubyde najetých km a střelí se to jako nebouraný. Klasika v čr*smich*

repkin*

Přesně tak, otázkou je cena? Hláška o přísnějších TK a dobrém stavu je dost vtipná, všichni víme, jak to na TK chodí a jak taxikáři jezdí. Asi by to chtělo více info, jako motor, r.v., stav interieru apod. Podívat se, kolik takové auto stojí normálně a od toho odečíst něco za najeté kilometry a něco za nehodu. Myslím si, že pokud by se udělala generálka motoru a pořádně se prohlédl podvozek, dalo by se s tím ještě pár set tisíc najet. Otázkou je, co potom za ty dva roky a jaké máte finanční možnosti. Taky je dost důležité, jestli si opravu budete dělat sám, máte automechanika kterému můžete důvěřovat a nebo to chcete dát do nějakého servisu (ale pak bude odpovídající poměr cena (vysoká)/ kvalita (nízká) :(

doplněno 31.08.16 15:45:

jj, praktiky autobazarů jako např. AAA, dá se na forum.skodahome.cz dohledat jeden konkrétní případ i s fotkama od původního majitele, fotkama z bouračky a pak fotky z AAA, jak prodávají nebourané vozidlo s menším počtem kilometrů, fotky z AAA v porovnání s fotkami majitele, kde jsou vidět stejné detaily. Asi někde soudruzi v AAA mezi klávesnicí a židlí udělali chybu ... *smich*

Jinak jsem to myslel spíše jako řečnickou otázku na tazatele, jak si to představuje on. Já také koupil bourané auto s tím, že mi to opravoval známý. Osudová chyba. Bohužel autům nerozumím natolik, abych si to dokázal opravit sám a tak bych dneska už nikdy bourané auto nechtěl. Navíc před dvěma lety jsem prodával své staré a kupoval novější auto a takovéhle cca tříměsíční peklo jsem ještě nezažil.

hodnocení

0x

Pridám skúsenosť z môjho okolia.Mám kolegu-istú dobu sa živil ako taxikár.Auto sa v priebehu 2 rokov zásadne vždy stočilo,kvôli evidencíí km na STK (aby ich tam toľko nepribudlo) a kvôli poisťovni v prípade nehody...zohľadňuje sa vek,stav km...iné.Takže auto sa po niekoľkých stočeniach predáva ako auto dajme tomu s 300XXX km ale reálne už nikto nevie koľko to má po tých stočeniach navrkané.Vymení sa interiér dajme tomu aj z kradnutého alebo búraného auta,volant,pedále,radička,palubka a šup ho do sveta.Tak pozor na tých 650.XXX km.

fik
hodnocení

0x

Těžko odhadnout cenu. Ono nejde o nájezd,jak už bylo psáno,stejně hodně aut takový má a je to v bazaru krásné auto po nekuřákovi se 150 tis km. Jde o to v jakém stavu je ve skutečnosti a to zjistí jen dobrý mechanik. Jinak k tomu nabourání,nejsem karosář,ale tohle bude dražší oprava. Koukám že je hodně skřivěný i blatník,což znamená že je celá nosná část taky zdeformovaná

asd1

Blatník se podle mě vytlačil přes světlo a nosník bude v pořádku (přes nosník by už taky nejspíš vystřelily bagy), ale i tak to bude všechno vepředu a asi včetně chladiče (louže), tipuju tak 50k když se to udělá pořádně a z nových dílů...

Nájezd je vedlejší, záleží v jakém to je stavu ohledně hrozících dražších oprav a jestli to neni shnilý. Když jsi s tím jezdil tak to auto znáš což je velká výhoda.

pavel*
hodnocení

Vůz byl původně majítele firmy. Při nějakých 300 xxx byl zařazen do majetku firmu a uživám jako taxi. Předtím s tím jezdil majítel. Sevisní knížka je úplná a vyplněná každá kontrola. Na interieru je to celkem znát bežová uvnitř je opravdu celkem špinavá, ale nic co by se nedalo vyčistit nebo nějak doladit. Poslední dobou jsem s vozem jezdil právě já a nehodu taky způsobil já. Ptám se právě proto, že o voze něco vím a když se bude prodávat, tak bych ho celkem rád odkoupil i když má takový nájezd... Jinak na voze byla dělaná GO motoru někdy při 500 xxx...

doplněno 01.09.16 07:41:

jinak motor tam je 1.9 TDI. Co jsem koukal tak vozy s nájezdem 300K se pohybují kolem 120 000.-

repkin*

1.9 TDI jsou dobré motory, podle toho, kolik by stála oprava ... můj laický odhad 40-60k za auto? To, že to má servisní knížku dneska vůbec nic neznamená, těch Vám seženu kýbl. Pokud jste s tím ale jezdil Vy, tak asi víte, kam to vozili a co se s tím dělalo, tak by to mělo být lepší než od cizího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nájezdy
Otázky na téma generálka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]