Hoj koupil jsem filtra viz obrázek. Chci ho dát tam kousek asi 10cm od karbece. Je to skoro rovina tak mě zajímá jestli se přes to dostane benzín nebo když pojedu do kopce aby to stíhalo zásobovat. Kdo to tak má? Ptám se jelikož už žádnou hadičku nemám a zítřka chci jezdit.
Já mám uplně stejný filtr.Jo stíhat bude dobře,ják se motor nastartuje karburátor si sám přisaje palivo,teda pokudˇ není karburátor zacpaný.Jo a u nás jsou kopce,protože bydlím na horách.
To sítko není všude. Mám 2 mustangy, jeden sítko ve ventilu nemá a na druhém bylo tak sežraný od rzi že zarůstalo. A než kupovat celý ventil kvůli sítku, bylo jednodušší koupit v Číně za dolar podobný filtr jako je na obrázku.
Tento filtr je dobrý, juá ale raději používám ten s papírovou vložkou, pokud máš v nádrži moc nečistot, tento za čas přestane fungovat. A umístit co nejvýše. mik
Nevím, stroj Fichtel a Sachs (jak je celý název počeštělého fichtl) jsem sice neměl,ale na Jawě 50 typu 21 jsem místo další překážky palivu raději vyčistil nádrž a koupil NOVÝ palivový kohout ,na kterém je integrovyný ftr!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.