Nejste přihlášen/a.
Děkuji za odpověď právě jsem na tom bádal a tak zhruba jsem spočítal že má nabíječka dává 6 AH za hodinu a že 10W žárovka papá zhruba 1 AH tak mi vyšlo že potřebuji 50 W žárovku abych snížil nabíjecí proud na 1 AH a to mi postačuje .
Vy jste mi toto tvrzení jen podvrdil Takže Vám mockrát děkuji za odpověď K.J
A neni ta baterie gelova - hermeticky uzavrena kostka s plochumi vyvody na FASTONy? Tu bych takto rozhodne nenabijel, jsou choulostive jak na prekroceni proudu, tak zejmena napeti. Ja to nabijel s nabijeckou ktera se vypinala pri 14V, ale hlavne jsem dal do serie se siti zarovku 230V/60W, na baterce pripojeny ampermetr a voltmetr. Pokud je to ale standardni s tekutym elektrolytem, treba do motorky, tak jo, ta prezije skoro vsechno...
ne ne není to gelová baterka já jsem to tu zapoměl napsat je to klasická kyselinová baterie a ta žárovka to je jasné že budu hledat žárovku podobných hodnot jestli to bude 45 w a nebo třeba 50 to je už přece jedno tu šlo hlavně o to jak bych docílil snížení nabíjecího proudu a to jak jsem tady z názoru pochopil tak to bude fungovat K.J
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.