Nejste přihlášen/a.
Voda dle teplomeru je ohrata dostatecne a dle rucicky teplomeru ktera pekne drzi pracovni teplotu motoru by melo foukat az horke ale nedeje se tak.Termostat mam sice uz koupeny ale jeste jsem jej nedaval jelikoz mi to prijde zbytecne.Slysel jsem cosi o zaneseni vodnim kamenem- je toto mozne jako pricina? Da se nejak snadno odstranit? Diky za tipy.
1x
Řešil jsem to samé na Laguně. Byl ucpaný radiátor takovým okrovým šlemem. Propláchnutí tlakem vody moc nepomohlo, nakonec jsem radiátor rozebral, vyčistil ( v trubičkách byly takové spirálky asi kvůli míchání protékající vody). Vše vyčištěno a opět složeno - utěsněno silikonem. Chvíli to topilo a bylo ta zase zpátky a já jezdil v rukavicích. Asi to chce rovnou propláchnout celý systém nějakým čističem.
1x
0x
Neni zetemovanej stoletej kabinovej filtr? - větrák pak nemá odkud brát vzduch a fouká to málo
Řešili sme scénika co málo topil vyndal se ventilátor a když sem viděl v jakým stavu ten ventilátor byl musel se sehnat jinej
0x
Ano bude to přicpané.Loni jsem to řešil na laguně.Múžete zkusit nějaký čistič autoprofishop.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.