Nejste přihlášen/a.
Jezdím na mopedu a správně bych měl najíždět do svého pruhu přes celkem frekventovanou silnici. Po 50 m však silnici musím přejet znovu - je to poměrně nebezpečná křižovatka, auta tam jezdí rychle, a proto to řeším tak, že tu ulici nepřejíždím a jedu těch 50 m po levé po krajnici (ta krajnice má tak metr na šířku, takže nijak neohrožuju auta, která jedou v protisměru). A ptám se, co kdybych potkal policajty :D Seberou mi řidičák? Vím, že to nedělám správně, ale přijde mi to takhle daleko bezpečnější, než tu silnici 2x přejíždět... Kdybych jezdil autem tak je to samozřejmě něco jiného, ale takhle? Děkuji za odověď
A jak vysoká pokuta by to asi byla? ... Achjo, ale ani kdybych jim řekl, že to dělám v rámci bezpečnosti? :D
Ono to tvoje jednání moc bezpečné není. Řidič auta se může leknout a něco provést, protože vozidlo (ty na motorce) v protisměru zpravidla nevěští nic dobrého. Takže třeba může prudce vybočit apod.
Možná kdybys šel pěšky a mopeda tlačil.
Na Krétě, na autostrádě mezi Heraklionem a Retymnem je toto chování úplně běžné, a nejen 50 m
Pokud se jedná skutečně jen o těch 50 m, tak bych ten moped po krajnici odtlačil. Je to OK a snad i bezpečnější než přejíždět 2x silnici.
Tlačit moped je sice legální, ale moc pomalé = nebezpečné. Motal by se tam dost dlouho, navíc když tlačí tak jde vedle motorky = je širší než když jede.
Pokud je volba mezi předpisovým chováním s větším rizikem X porušením předpisu s větší bezpečností, tak mám jasno.
Najetí do hlavní ok - počkám až bude volno. Ale odbočení vlevo kdy dávám přednost = musím zastavit uprostřed, čekám a z obou stran to každý valí kilo, to je o hubu. Takových bouraček je spousta a nejen do motorek. Každou chvíli někdo přehlídne i silničářskej náklaďák (oranžovej, blikající a stejně to do něj napálí)
Jezdila jsem takhle s poštou, taky jenom kousek, větší provoz 1. třída.
Zkusila jsem to párkrát, ale měla jsem z toho špatný pocit, myslím, že každý řidič koukal, co tam dělám, kam jedu. I když poznali pošťáka, tak jsem je stejně rozptýlila. Z bezpečnostních důvodů jsem po chvíli stejně slezla a pak si řekla, že ten kousek nestojí za to, dělat řidičům zmatky, problémy, auta jezdila dost rychle.
Nevím ,ale nemám v tomto problém ani na jizdním kole běžně jezdím do práce na veli frekventované silnici 1 třídy .Např ve směru Brno- CB,nebo ve druhém směru-PE-Brno,CB- Praha .Jestli to není tím že jsem i řidič a vím jak jezdit na silnici a díky tomu jsem pro ostatní účastníky (řidiče) tzv Čitelný" -prostě jezdím tak aby všicni za mnou věděli co chci udělat!
Je to přestupek a policajt tě hned rád ocení.
Jestli to je bezpečnější než dvě křižovatky si musíš rozmyslet ty, na jednu stranu se nemotáš v křižovatce a nesejme tě auto (hlavně když stojíš uprostřed a dáváš přednost protijedoucím abys mohl odbočit doleva), na druhou stranu přece jen jedeš v protisměru i když po krajnici. Bezpečnější asi bude ta krajnice - když pojede někdo proti tak to holt zalomíš doleva do škarpy.
Vlastní zdraví je důležitější než pokuty, taky občas porušuju předpisy, např. stopka s výjezdem do kopce, vjíždí se na hlavní do zatáčky kde to každý kalí kilo - radši se pořádně kouknu a projedu bez zastavení než se tam motat dlouho jak kuželka. Obzvlášť na sněhu kdy tam 10 vteřin hrabu 5 kmh. Pokud nezastavim tak kritické místo vyklidim 10x rychleji. Radši zaplatim sankci za stopku než mít auto ve dveřích... Podobných situací je víc. Např. plná čára začíná často až desítky metrů za místem kde už je vidět do roviny a není tam žádná křižovatka atd. - předjíždím hned jak vidím, čekat na přerušovanou jen zvyšuje riziko při předjíždění.
Správně by se měla vyvolat změna místní úpravy oficiální cestou, ale to je boj s větrnými mlýny na roky, na to se můžu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.