Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objizdka slovinske dalnice

Od: misa28 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosim poradi mi nekdo? Jedem v nedeli do chorvatska a docetla jsem se ze snad objizdka slovinske dalnice na gersdorf- lenart- ptuj by udajne mela byt letos uzavrena.V loni jsme tudy jeli a parada, jel jste touto cestou letos nekdo?Moc dekuji za rady a info.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1971jaro
hodnocení

1x

Dobrý den,

ano,objížďka dálnice minulý týden nefungovala,policie odklání dopravu směr Varaždin.Trasa je v pohodě,jen o trochu časově náročnější(subjektivní pocit).Před Varaždinem najedete na dálnici,směr Záhřeb(27 Kn) - když to porovnám se starou trasou,příjde mi to nastejno.

fik
hodnocení

1x

Když jsem jel na konci června,tak jsem jel takto

mapy.cz/...

Už se tam stavěla dálnice a všude omezení na 50,jak je to tam teď nevím

hodnocení

0x

je mnoho návodů, např. autoblogger.cz/...

ale pozor - teď jsem viděl i tuto informaci !

novalja.cz/...

misa28
hodnocení

No prave,

nevim jestli je to vubec prujezdne.Myslela jsem, ze napise nekdo kdo po objezdu letos jel:(

misa28
hodnocení

Děkuji za odpověď, tak jsem zvedava jak naplanujem, ale když rikate, ze prujezd je zajištěn. Prislo mi divne , ze by to zavreli a muselo se po dalnici:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]