Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze řídit 125ku na A1

Od: miri74 odpovědí: 5 změna:
Chci se zeptat pokud mam řidičák A1 ale v závorce do50ccm mohu ridit 125ccm metrů.
doplněno 25.08.16 16:34: Dělal jsem řidičák od vojáků a mám to komplet jak V tak C

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

25.08.16 13:40
hodnocení

3x

Ne!

No... pokud tu A1 nedělal samostatně, ale napsali mu ji tam, když získal řidičák na sk. B, tak dle mne může.

doplněno 25.08.16 14:41:

Nebo přesněji... pokud má i B dodělané později. S podmínkou, že ta 125 ccm motorka musí mít automatickou převodovku.

hodnocení

0x

Předně se koukněte co vlastně máte v ŘP-jaké skupiny! a co je to V tak C Sk.C bych věděl a e V?Jinak na B se smí všeobecne do 50ccm a max speed 45km (sk AM) nebo pak sk.A1 kód 150 =50ccm bez omezení rychlosti a navíc pak (asi jen skútry) do 125ccm s variátorem (automat) Velmi zjednodušeně.Pokud jste dělal tzv trojku,předvojenský výcvik ,tak nemáte automatucky moto jen opět jak jsem písnul výše

doplněno 26.08.16 16:43:

Ještě jednou -pokud ja harmonizační kód 150 tak se může jakékoliv pade,bez omezení rychlosti,pokud je k B jen AM pak pade jen do 45km,pokud A1 pak pade bez omezení Pk pro B ještě možno sedlat skútr do 125ccm s variátorem (automatem)!

doplněno 26.08.16 16:48:

Zde to máte vypsáno : doipo.cz/...

miri74
hodnocení

Zdravim ano mam trojku od vojáků. To v byl překlep málo být B. Takže mohu jen skutry?

Pokud jste nědělal A1 samostatně, ale spolu s B (a zřejmě i něčím dalším), tak budete mít u A1 v řidičáku tzv. harmonizační köd.

V tom případě to znamená 125 ccm jen automat, tedy skůtr. S klasickým řazením jen 50 ccm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]