Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Fabii a měl jsem problém,že mi svítily zadní brzdové světla,tak jsem nechal vyměnit brzdový spínač,ale světla svítí dál. Asi něco v elektronice,ale chtěl jsem přejet ke kamarádovi aby se na to mrknul,ale auto se ani nehne. Nastartuju a chci se rozjet,ručku mám dole,ale auto je jakoby zabržděný a vůbec se nehne. Nevíte někdo co s tím?
Díky
Asi máš zatuhlou brzdu. Jinak by jsi musel mít nějak zaseklý hlavní válec brzd,i když tahle závada je velmi vzácná. Když šlápneš na pedál,vrací se normálně? nezůstává viset dole nebo nezvedá se pomalu do původní polohy? Když na tvrdo přidáš plyn a na prase pustíš spojku tak se auto ani nehne? protože kdyby jsi měl zarezlou brzdu tak to by se muselo utrhnout. Tohle vypadá že prostě v okruhu zůstává tlak a brzdy pořád brzdí. Zkusit zkontrolovat brzdy u kol jestli nějaká není opravdu na tvrdo zatuhlá,pokud ne tak povol odvzdušňovací šroubky,když vytryskne kapalina pod tlakem a brzdy se uvolní,tak máš skoro jistotu že je to hlavním válcem. Má auto ABS?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.