Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidělení spz - problém

Od: zmateny odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Prosim vás může mi někdo znalý našeho zákona poradit zda je možnost řešit problém typu:

Byl jsem na dopravním magistrátu přihlásit auto dovezené ze zahraničí,doklady jsi uředník vzal a řekl mi že značky velký a malý tp dostanu až mi zavolá až to vyřídí že toho má moc a předpokládaná doba je 2-4 týdny. Vím že se u nás musí na vše čekat ale důvod mé otázky je můžu žádat minimálně častečné odškodnění protože auto mi stojí bez značek nesmím ho provozovat a technicka a pojistka kterou si platíme jako pozbydu myslím její část.

Děkuji za odpověď.

Přeji hezký den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím že mají lhůtu 6 týdnů.každopádně to že jste musel mít PR a STK nikoho nezajímá-měl jste si koupit autí na značkách-tam je přepis ihned!

albatros498022*
hodnocení

2x

A z jakého důvodu by jste chtěl odškodnění, pokud by jste před koupí zjistil jaké jsou podmínky pro přihlášení vozidla tak by otázka vůbec nepadla. JInak ony stejně již nějakou dobu neexistují SPZ, byly nahrazeny RZ.

hodnocení

2x

Žádat odškodnění na kom a za co? Že úředník postupuje dle zákona?

hodnocení

0x

já čekal 3 neděle a jezdil na převozních značkách :)

kamarád má známého měl to hotový za 12hodin jooo když se chce všechno de :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]