Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kape olej z posilovače

Od: sabine odpovědí: 5 změna:
Prosím o radu, zda mohu dojed 1100 km z dovolené, když kape olej z posilovače řízení. Zde mi prodali olej na doplnění nádržky oleje. Kape to na řemen a při jízdě je zvuk divný. Obávám se, aby to neohrozilo jizdu. Děkuji za radu.
doplněno 23.08.16 18:43: Je to ford focus. Kape to asi z kolinka u pumpy na servo řízení a olej padá na řemen pumpy serva a alternatoru, tak snad to neohrozí něco dalšího. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel1234
hodnocení

0x

A z ceho kape?Z kamionu,motorky,ctyrkolky...Na jaky remen kape,z kalhot?

hodnocení

0x
Nestačilo by jen dotáhnout spony na hadicích?
doplněno 23.08.16 18:18:

já třeba jo většinou sou hned u nádobky pokud nádobka neni přímo součástí čerpadla

nebo třeba vectra b má skusu trubky v předu u chladiče uděláno chlazení oleje a to je na hadičkách a na nich sponky ;)

karel1234
hodnocení

0x

Spony na hydraulickych hadicich tezko dotahne,jeste jsem u auta zadne nevidel*ee*

fik

Asi víš jak to myslel,většinou tam jsou průchozí šrouby,a pod nějakým může být ruplé kovové těsnění.

Pokud to nekape nějak moc tak dojet samozřejmě tazatel může,pokud má na dolití

hodnocení

0x

jít po kolínku na konci bude průtokový šroub ten se pokusit dotáhnout jestli neni volnej

pokud by bylo ruplý to kolínko tak se stim asi moc nevyvede,já bych se aspon pokusil o to aby to nekapalo na ten řemen

rozříz bych gumovou hadičku převlík přez to kolínko a vyved at to kape bokem

jinak za stálého dolévání dojet pude bez problémů -osobně mám za sebou cca 400km bez posilovače a taky sem dojel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]