Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádci,
se svým Citroen Xsara break, ročník 2002 jsem nešikovně v pravotočivé zatáčce najel ve větší rychlosti pravým předním kolem do díry. Nyní je viditelně pravé kolo vytočené více doprava a na rovině mi auto lehce zatáčí doprava. Kde by mohl být prosím Vás problém? Jinak nikde nic neklepe, není uvolněno. Můj tip je, že se něco ohlo, ale co? Co teď? Skočit na STK na zkontrolování nápravy? Najdou zde něco?
Děkuji za rady.
Uděláš maximálně že zjistíš co je poškozené. Mohlo se vytrhnout rameno z lůžka,ohnout rameno,ohnout tyčka řízení. Můžeš tyhle věci,pokud jsou poškozené a troufáš si na to,vyměnit. Stejně co tě nemine je jízda na geometrii,to opravdu doma neseřídíš,nijak
Díky pánové za odpovědi. Včera jsem se objednal na geometrii a kontrolu nápravy.
Tak se hlásím po delší době... Byl jsem před týdnem na geometrii a kupodivu vše bylo v pořádku. Prostě jsem si vsugeroval, že po najetí do díry mám rozhozenou nápravu a začal jsem si více všímat věcí, které dříve nestály za pozornost. Ale jsem rád, že jsem tam jel, aspoň mám jistotu. Díky všem za příspěvky.
Takováto oprava samodomo? Vy dokážete minimálně změřit sbíhavost či u citroena spíše rozbíhavost?Jeďte pkd možno ihned do servisu (někde toto dělají i pneuservisy,nemusíte hned do autorizovaného citroen servisu!) a nechte změřit geometrii nápravy-pokud bude jen rozhozena -seřídí,neli-min.sdělí co je KO!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.