Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s autem z bazaru

Od: pepan* odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny, chci se zaptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost jako já se zakoupením auta v bazaru. Mám cca 3 měsíce koupené auto z bazaru a teď mi z ničeho nic přestalo jed, autobazar mi ručí 12 měsíců na skryté závady a teď nevím, jestli mám dát auto zpět do bazaru ať posoudí, jestli je to skrytá závada nebo to mám dát svému automechanikovi a ten ať posoudí jestli je to skrytá závada či nikoliv. Předem díky za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vanad1*
hodnocení

1x

Nepíše se jed ale jet. Musíte zároveň napsat, jestli ho nastartujete nebo jestli svítí kontrolky atd.

No ale ono opravdu nechce jed,nakonec ty bys chtěl aby do tebe nekdo cpal jed?*smich*

hodnocení

1x

To ze ti to prestalo jet , neznamena , ze to je skryta zavada. Musis hlavne vedet proc to nejede. Skryta zavada nebude nic co je u auta spotrebni zbozi. Takze precist smlouvu , zavolat , zajet a stejne zjistis , ze v 95% ti to neopravi.

hodnocení

0x

Zdravím.

Já bych s ním zajela rovnou do toho autobazaru.Je to v záruce,tak není co řešit.Tam nic platit nebudete.Automechanikovi evidentně ano !

vilik*
Technická: Nemůžete mu radit, ať s ním někam jede, když mu auto přestalo jet;).
Pokud by pak měl někdo platit mechanikovi za posouzení na místě, klidně může poslat bazar svého, mohlo by to být levnější než případný odtah.
Zavolal bych do bazaru a zeptal bych se na řešení.

mire*
hodnocení

0x

Autobazar ze zákona ručí za skryté vady, nikoli aktuální závady. Takže zjistěte, co je příčinou momentální nepojízdnosti a podle toho to buď reklamujte nebo opravte.

hodnocení

0x

Reklamovat musíte u autobazaru, od něj jste koupil auto. To je stejné, jako když se Vám poškodí boty, jdete zpět do obchodu a tam reklamujete, nebo jdete k ševci, a pak to vymáháte po prodejně?

cechacek*
hodnocení

0x

Nemohu poradit, mám pouze dojem, že reklamace je někdy trochu kombinovaná. Ve firmě máme vzdělaného manažera, má titul, nevím pouze zda z fakulty turbo speciál Plzeň, neb z jiné kvality. Zakoupil levnější plecháč z autobazaru jenom za 200 táců, pro našeho manažera to jsou tři měsíce práce. Za dva měsíce přestal plecháč jet, odtah do bazaru diagnostika oprava, vypadl konektor od čerpadla, za čtyři měsíce miláček plecháč přestal opět jet, odtah do bazaru, diagnostika, výměna žárovky u signalizace docházení paliva, načerpání paliva do prázdné nádrže, předání mistru manažerovi a rovněž zaplacení opravy neskrytých závad. Do třetice jel se svoji manažerkou / přítelkyní / doma prý poslouchá na slovo, po louce přehledl beton-patník a urazil kolo. Již dále v zaměstnání nepodal informaci, zda se jednalo o skrytou závadu, neb skrytý nedostatek při výuce v autoškole při zaučování machrování s kvedlátky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]