Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, chci se zaptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost jako já se zakoupením auta v bazaru. Mám cca 3 měsíce koupené auto z bazaru a teď mi z ničeho nic přestalo jed, autobazar mi ručí 12 měsíců na skryté závady a teď nevím, jestli mám dát auto zpět do bazaru ať posoudí, jestli je to skrytá závada nebo to mám dát svému automechanikovi a ten ať posoudí jestli je to skrytá závada či nikoliv. Předem díky za odpovědi
Zdravím.
Já bych s ním zajela rovnou do toho autobazaru.Je to v záruce,tak není co řešit.Tam nic platit nebudete.Automechanikovi evidentně ano !
Nemohu poradit, mám pouze dojem, že reklamace je někdy trochu kombinovaná. Ve firmě máme vzdělaného manažera, má titul, nevím pouze zda z fakulty turbo speciál Plzeň, neb z jiné kvality. Zakoupil levnější plecháč z autobazaru jenom za 200 táců, pro našeho manažera to jsou tři měsíce práce. Za dva měsíce přestal plecháč jet, odtah do bazaru diagnostika oprava, vypadl konektor od čerpadla, za čtyři měsíce miláček plecháč přestal opět jet, odtah do bazaru, diagnostika, výměna žárovky u signalizace docházení paliva, načerpání paliva do prázdné nádrže, předání mistru manažerovi a rovněž zaplacení opravy neskrytých závad. Do třetice jel se svoji manažerkou / přítelkyní / doma prý poslouchá na slovo, po louce přehledl beton-patník a urazil kolo. Již dále v zaměstnání nepodal informaci, zda se jednalo o skrytou závadu, neb skrytý nedostatek při výuce v autoškole při zaučování machrování s kvedlátky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.