Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká kamera do auta.?

Od: cekrops® odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Chtěl bych si koupit nějakou kameru do auta ale nevím kterou. Nevíte někdo o nějaké? Tak do cca 2000kč. Na trhu je jich dost ale já furt nevím ...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

v ČR stačí naprosto slevovyprodej.cz/...

v jiných zemích to je už zakázáno

doplněno 21.08.16 20:34:

nabíjí se přes 12V zapalovačovou zásuvku - používám způsobem - zapnu, jedu, dojedu, vytáhnu

Lze i přes klasický kabel a USB nabíječku za pár korun, když už se vám originální rozbije... vydrželo mi to 2 roky, ale každou chvilku jsem to nějak motal v autě, tak jsem koupil kabel za 50 a adaptér za 100,- a jezdím dál

Nemá to SD kartu - musíte si koupit microSD - stačí 4-8 GB i na to velké rozlišení - točí se po 15ti minutách a nahrávka přehrává nejstarší záznam... Stejně se použije jen v případě nehody - tj. posledních pár minut.

Jo tez mam tuhle , v cr staci , ktomu je levna , kdyz ji ukradnou tak by me to tak nebolelo a ktomu zaznam neni zadna extra kvalita , ale staci. V pripade problemu , vybrzdovace kohokoliv staci nahlas rict spz a je to.
hodnocení

A jak je to s napájením? Má to sice akumulátory ale když pojedu několik hodin?

Lehce , staci najit kde vam jde v aute spinanych 12V. Ja beru z autoradia. Nastartuju kamera se zapne , vypnu zapalovani kamera se vypne. Drat jsem si prodlouzil a mam to krasne schovane. Fakt bych nechtel mit pres pul predniho auta (jak to vidim u nekterych , ze maji 12V u rucni brzdy) natazeny drat a vytahovat to. neni to nic sloziteho.

12V zapalovac pouzivam na mobil / navigaci. proto tam nemam stejne ani misto ...

hodnocení

Aha . Díky !

honziiik
hodnocení

0x

čau, hele pokud chceš něco do 2k.. tak doporučuju buď lamax C3.. nebo jako já mám, ale je dražší a to lamax X8.. je to vlastně akční kamera, která jde dát i v pohodě do auta, takže jakoby dva v jednom :).

romanb74
hodnocení

0x

Zdravím, já koupil 16GB micro-sd kartu do telefonu LG E410 a používám jej v univerzálním držáku buď jako kameru, nebo jako GPS. Telefon byl bonusový dárek od pojišťovny, držák stál kilo, paměťová karta dvě stovky.

Ukázka natočeného vide zde:

honziik

Ale to je pak blbý když ti někdo zavolá ne? že to přestane nahrávat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]