Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honda Jazz 2003

Od: karlosdos* odpovědí: 2 změna:

Potřebuji poradit,má někdo zkušenost s tímto autem?

Mám možnost koupit ho v autobazaru za 48000Kč.

Co vy na to?

Jsem už 64 letý důchodce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Recenze z dob kdy přišla Jazz na trh se předháněly v superlativech ale všechny končily tím že v porovnání s podobnými auty na trhu jsou Hondy jazz hodně předražené. Dál panuje všeobecně uznávaný nazor, že díly na Japonská auta jsou všeobecně drahé i když mi automechanik tvrdil, že se to přehání, že to tak strašné není, moc mu to nevěřím. Každopádně bych do toho bazaru šel s opravdu dobrým automechanikem, i kdybych mu za to měl litr zaplatit.
mire*

Výhodou japonských ojetin je skutečnost, že mnoho lidí se bojí drahých ND a tak se vozy hůře prodávají. A mají nižši cenu oproti srovnatelně starým Škodovkám. S těmi ND to není nijak tragické, pokud nebudete mít opravdu pech na špatný auto tak i s těmi dražšími díly ušetříte. Můj japonec Nisan za pět let spotřeboval pouze 6 žárovek a jeden těsnící kroužek někam k výfuku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]