Nejste přihlášen/a.
dobrý den
fabia sedan r.v.2003. Mám centrál ale už par měsicu mi zlobi dveře u řidiče, takže odemykam od spolujezdce (u řidiče si odemknu jen ridičovy dveře, u spolujezdce všechno.) Bylo mi tehdy řečeno že bude asi problem někde v kabelaži v husim krku co jde do řidičových dveří.Asi nalamane dratky. Ale na to jsem si zvykl a všechno šlo ok
2 dny ale nejde otevirat ani kufr. Nepomuže ani mit otevřene zadni dveře (pojistka). Nic. Vlezu do kufru, otevřu ho zevnitř, OK. pak zavřu, otevřu a jde to normálně. Zkusím ještě 3x ale po 4té už zase nic. Tak zase do kufru, šroubovákem zevnitř. Tak to zkusím ještě jednou zavřit a otevřít a zase 2-3x a pak zase jako zasekle. A není slyšet žadne cvaknuti po zmačknuti tlačitka nad SPZkou.
muže byt problam spinač, nebo se přiklanět k těm kablum ve dveřích u řidiče?
děkuji za rady
Pokudˇ je špatný mikrospínač zámku,Tak při zavření a zamknutí dveří řídiče,furt svítí stropní světlo.Stejný je to i z kufrem při zamknutí svítí světlo v kufru.Ještě můžeš vyskoušet promazat všechny zámky WD-40.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.