Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je olej přes internet kvalitní?

Od: jarda32 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

začal jsem kupovat olej přes internet. Kamarád mi říkal, že otázka je jestli ten olej je kvalitní, sehnal jsem olej castrol 5W30 full synthetic 5L cca 950 a všude jinde ho prodávají za 2300kč. Myslíte, že olej přes internet, když je originálně zabalený má stejnou kvalitu jako jinde v prodejně? Díky moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, je to to stejné, jen je někde předražený jako prase, někde je předražený míň.

jarda32
hodnocení

tomu nerozumím, že se jim to prodává za 2300 Kč a více. Když se to dá přes internetový obchod sehnat za 950 Kč. Obával jsem se, že tam je jiná jakostní třída.

fik

Co je na tom nepochopitelného? v servisu vždycky strašně předraží a v některých kamenných obchodech taky. Přitom je to olej stejný

doplněno 18.08.16 21:34:

Vždyť když se dívám tak všude je max kolem 1000 korun. Kde všude jej mají za tak strašnou cenu?

jarda32
hodnocení

Baumarkt 4 l 2200kč

hodnocení

0x

Jardo ono záleží jak kde .Autokelly prodává olej (5lbalení) , který já osobně kupuji po netu za cca 400kč od autodilyhulinza 1005kč,kdežto sudový u nás (bez poštovného )z cca 500kč a v autor.serv.Peugeot litr za cca200kč a u dalšího prodejce opět kolem pětikila a s výjimkou sudového (nevím ,ale někdo ve všem vidí podvod)jsou všechny v origo kanistříčku.

Tak před rokem vyšel článek, jak snad v Rusku nějaká skupina pancovala olej všech známých značek do origo obalů a distribuce byla po celé Evropě...
Kupuju na internetu, vždy dojde orig zabalený, etiketa v němčině, ale jistotu teda fakt nemám, co v tom je. :-D
V servisu mi radil ať kupuju jen značky, které vlastní rafinerie. Žádné jiné. Quartz, elf, shell a ostatní jsem zapomněl.
Je olej přes internet kvalitní?
Je olej přes internet kvalitní? #2

asd1
hodnocení

0x

Obvykle to je shodný olej a rozdíl je jen v zisku překupníků.

Kvalitní 5W30 jde sehnat litr za stovku, takže i těch 950,- je dost předražené ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]