Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plynová pistol cal. 6mm a 9mm

Od: milaan odpovědí: 3 změna:

Ahoj chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl startovacího výstřelu u plynovky 9mm a 6mm. Mám plynovku 9mm a potřeboval bych aby výstřel dělal zvuk jako z 6mm. Dělají se nějaké naboje do 9mm plynovky , které jsou hlasité jako 6mm?

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prochajda94
hodnocení

0x

Na internetu jich máte plno. Akustické/poplašné náboje 9mm, stačí najet na google.

milaan
hodnocení

Ano ale jestli dělají větší ránu ( zvukovou) než do 6mm. Já bych potřeboval aby byli do 9mm, ale zvuk dělali stejnýjako do 6mm.

prochajda94

Já myslím, že je to stejný mám 9mm a dělá to pořádný pecky, nemám sice zkušenost s 6mm, ale náboj je určitě větší a podle mě je tam toho víc jak v nábojnici do 6mm, takže i větší rány :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]