Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Angel Eyes BMW E90 2008

Od: prochajda94 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím vás o radu. Od výroby mám na svém autě BMW 320D, E90 rok výroby 2008 Angel Eyes, ale jsou tam takové slabě svítící kroužky halogenové. Chtěl bych je vyměnit za ostře bílé XENON LED kroužky, zkoušel jsem vyměnit žárovku za LED ale stejně to nemělo ten efekt ostře svítícího kroužky na internetu jsem našel LED kroužky ostře svítící ale je to LED pásek a zapojení do elektriky a svítí to, ale já tam mám nejspíš něco jiného když to mám na žárovku jestli mi rozumíte, tak bych se chtěl zeptat co musím koupit či vyměnit abych měl osttře svítící Angel Eyes, děkuji za odpoveď. Přeji hezký den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x
Proč nám ostatním řidičům chcete vypalovat oči? :(
doplněno 18.08.16 14:24:

No nevím jak moc jezdíte, ale co mám já zkušenosti, tak spoustu lidí jezdí na mlhovky (někdy dokonce i na žluté) a ještě se hádají, že jde o denní svícení, viděl jsem i auto se zelenou fólií přes světla, kdy provozovatel si myslel, že je to naprosto normální, pak další mají zapnuté jak všechna světla tak i denní svícení, které tím pádem ztrácí význam (to nemluvím o tom, že to tak svítit ani nesmí), spoustu lidí má špatně seštelovaná světla, takže to dost oslňuje, a další experti, když už za sluného dne nevidí, pouští si denní svícení, normální světla a ještě i mlhovky, tak si pustí ještě navíc i dálkové, aby lépe viděli. Pak stačí si místo klasické žárovky dát nějaký ten neschválený "tuzing" a pak to oslňuje taky. Je možné, že to není Váš případ, ale i tak by stálo za úvahu si to zkusit z pohledu toho druhého řidiče.

doplněno 18.08.16 17:57:

Já měl kdysi podobné tuning světla ale vzadu, když jsem šel měnit žárovku, tak jsem se zděsil, patice mlhovky černá a úplně roztavená, světla jsem reklamoval s žádostí o vrácení peněz. Také homologované, testované a já nevím co všechno. Koupil jsem si originál ale faceliftové a tuning věci už mi do auta nesmí.

Z obrysovek chce denní svícení. Xenony určitě na, xenon led je marketing. Vaše oči si ani nevšimnou... :(
doplněno 18.08.16 13:51: Rozhodně ne ty levné z ebay. Kamarád bral nějaké z Číny snad za 4tis, svítí jak nová BMW. Musí se rozdelat reflektory a vlepit je tam. Nutno změřit přesnou velikost předem.
prochajda94
hodnocení

Nevypaluje to oči :D , jinak potřeboval bych přeně vědět co objednat nemůžu to nikde najít :(

dankju*
hodnocení

0x
Pres internet se da primo kupit svetla ktere jsou uz s Angel eyes a maji i homologaci: tuning-in.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]