Dal jsi tam správný olej? pokud ne tak to urychleně vypusť a dej správný. A co kontroloval jsi jeho množství? ono po nastartování se ještě poměrně dost natáhne do filtru a může jej být potom málo. A co filtr měnil jsi
Děkuji za rady olej mám určitě dobrý mám Castrol edge 5w-30 fully synthetic ,oleje tám mám dost,je na max risce,filr měněn,hold to asi odvezu někomu ,když jdu kolem výfuku slyším takové bublání což nedělalo před výměnou oleje ,vše je nové komplet svíčky,startovací kabely ,filtry ..tak už nevím
peppik
A pánové ,ještě jsem si uvědomil ,že jsem čistil motor přísadou do starého oleje ,není to průplach ale taková jiná srajda ,potom do nového oleje jsem nalil ještě oil booster přísadu do oleje,je možné ze když jsem ten motor čistil ,že se usazeniny uvolnili a zdvihatka teď můžou mít vůle, podotýkám že auto má najeto 130tis a nevim jestli bylo něco měněno v hlavě,jen vím že na 90 rozvody dělány,jestli bude ještě nějaká rada budu rád diky
dsg
do oleje se zadne sracky nelejou, se pak nediv
krtek*
Ale jo..cosi se tam dát može...jen teď nevím jak se to jmenuje.. mam F1 1,4 100hp r.v.00 a tam je problém se žraním oleje..a dá se to zmírnit nějakou tou sračkou, která se lije s olejem
Zdvihátka nemůžou mět vůli proto jsou tam hydraulická aby se možným opotřebením daná vůle sama seřizovala právě množstvím patřičného oleje ! Jinak moje má najeto tachometrově 220 000 km (skutečně asi 300 000 neboť při dovozu bylo uměle omlazenoo 2 roky) a ventily necvakají.A to nepoužívám žádný "dobrý" Castrol edge 5w-30 fully synthetic ale jen obyčejný minerální Total Quartz 7000 10W40 .Moje rada zní zahřát olej vypustit a dát opět nový bez nějakých sra... ČISTÝ olej specifikace doporučené výrobcem motoru,pokud by to cvakalo o pak tak servis!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.