Nejste přihlášen/a.
Hezké dopoledne,
Měnil jsem na mojí škůdce(škoda 120,1987) již výfuk,který byl dost slyšel.Auto mám chvíli,takže nevím jáký zvuk to mělo,když byl výfuk nový.Miluji zvuk motoru škodovek(proto ji mám).Některé tak hezky duní,že by to bylo výfukem?Já nemám ůplně tak dunivý zvuk(najeto 75000 a a původní motor) a když to běží,jde hodně slyšet výfuk jak prdí a neduní.Výfuk jsem dělal s odborníkem.Ještě mě napadlo,že třeba tam mají jiný tlumič.Ale mají origo výfuk.A co seřízení motoru?Vždyť víte co chci.Díky
U svojí stopětky jsem měnil výfuk nedávno a přiznám se, že jsem tam dal zpět ten starý. Ten nový byl sice o něco tišší (ten starý, nerezový, zas tak extra dobře netlumil), ale ten nový, i když byl kupovaný jako český TYLL, to bylo jak kdyby někdo prděl do hrnce. Strašný zvuk. Navíc v určitých otáčkách rezonoval do celého auta (kolem 2000), a to jsem si dal velký pozor na správné uchycení držákem.
Navíc, co mě hned zarazilo, po první jízdě (nechal jsem ho v klidu pomalu prohřát, než jsem tomu šlápnul) zpod kapoty sloup dýmu a šílený smrad. Očekával bych, že to natírají žáruvzdornou barvou. Ani prd, od svodů po tlumič barva seškvařená, smrdělo to děsně, postupně i tlumič se začal loupat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.