Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám trošku specifický dotaz. Prodal jsem auto za hodně malou částku, kupní smlouvu jsem s pánem sepsal, bohužel jsem moc důvěřivý a dal jsem mu malý i velký technický průkaz s tím, že on si udělá pojistku a obratem mi pošle doklady od vozidla i s plnou mocí poštou, abych mohl vozidlo odhlásit. Samozřejmě se už neozývá. Tak se chci zeptat, jestli mám problém a jak bych měl dál postupovat
Dobrý den, nejdříve musíte vy auto "odhlásit," aby ho on mohl přihlásit. Takže za normálních okolností má problém on. Ovšem je klidně možné, že to nejsou normální okolnosti a on ani nemá zájem auto napsat na sebe. Pokud způsobí nehodu a ujede nebo uteče, udělá přestupek nebo auto nechá zaparkovaný v rybníku, tak půjdou v prvé řadě po vás, jako po provozovateli. Pak bude na vás dokázat, že to byl někdo jinej.
Pokud tedy pán nereaguje na telefon, tak by mohla pomoci osobní návštěvu. Vzhledem k tomu, že máte smlouvu, tak jistě znáte adresu.
radajz, píše se rok 2016, "nejdříve musíte vy auto "odhlásit," aby ho on mohl přihlásit."takto určitě ne..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.