Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak funguje FM TRANSMITTER do auta? Zapojím jej do zásuvky v autě a ...? Radio si nějak samo najde tento bezdrátový vysílač? Moc nechápu funkci této součástky a jak se přenáší signál do rádia v autě... Jak se napojuje na anténu a repráky v autě?
Mám rádio CD30 pro Opel bez MP3 a USB vstupu a rád bych jej nějak měl a viděl jsem právě FM transmitter s USB vstupem
Nebudu muset nějak upravit radio?
Děkuji za odpovědi.
Rádio nemusíš nijak upravovat; nic se nenapojuje na repráky ani anténu, jen jak píší výše, sjednotíš freqence – měl jsem na rádiu v předvolbě č.5 freq. 88,8 MHz, transmitter naladěný stejně. Po zapnutí obou přehrává z flešky stejně kvalitně, jak sis to na ní nahrál, a jaký máš kvalitní výstup z rádia. Přehrávání ovládáš na transmitteru; když si např. budeš chtít poslechnout zprávy, pozastavíš přehrávání, přepneš předvolbu např. na 1 a za 5 minut se vrátíš. Já měl v tom i vstup na SD kartu, je to dobrá věc, kdo nemá vstup na USB v rádiu.
Představte si ten transmitter jako malé vysílací studio s anténou, ve kterém sedí moderátor - dejme tomu třeba radia Impuls. Víte, že když chcete poslouchat Impuls, naladíte frekvenci plácnu 87,6 MHz. Prostě je to malý radio vysílač, který vysílá signál jako velká komerční rádia, jen s menším výkonem, A Vaše rádio v autě ho pak přijme. To je celé. ![]()
Impulz, jo. Proč jako příklad největší hnůj? Nelze od toho čekat zázraky. Pro nějaké hraní to stačí, ale na nějaké HIFI zapomeň.
Pokud nemáš Rolse nebo Bentleye tak si stejně v žádném autě HiFi nevychutnáš jako doma v křesle na špičkové aparatuře!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.