Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat marea zkrat na kostru pri startu

Od: sirtnt odpovědí: 6 změna:
Zdravim
Menil jsem spojku na fiat marea 1.9 jtd a dneska jsem vse smontoval a kdyz chci nastartovat tak se starter jednou otoci a zakouri se od minusoveho polu na baterce. Myslel jsem, ze mam starter spatne zapojeny, ale ten by mel byt ok a jinak snad ani zapojit nejde. Co by mohlo byt spatne? Tipuju to na nejaky zkrat na kostru takze nekde na kostre je plus, ale kde hledat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

abcdg
hodnocení

0x

Očistit a pevně přidělat svorky na akumulátoru.

sirtnt
hodnocení

Svorkama by to byt nemelo. Ty jsou ciste.

hodnocení

0x

zkoušel jsi protačet ručně motorem? jinak muže byt KO baterka

sirtnt
hodnocení

Jo rucne to jde. Tak jsem zkousel jestli spojka funguje atd. Driv nez jsem to slozil zpet. Zkousel jsem svorky odpojit z baterky a napojit je startovacimi kabely k memu auto (baterku jsem pro jistotu odpojil od auta) na mou baterku a to same. A tam kde se spojoval kabel s minusovou svorkou co se napujuje v aute na minus baterky tak byl kabel docela zahraty.

Já bych řekl že to máte špatně ukostřené,zkuste ukostřit motor na přímo s baterií-samo že pořádným kabelem

sirtnt
hodnocení

Tak problem byl jen ve vybite baterii. :) diky za vsecky rady!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]