Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozjezd dieslu

Od: jtd odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mám otázku asi hlavně na majitele dieslu. A to jestli si před rozjezdem přidáte plynem otáčky jako u benzinu, nebo jestli se rozjíždíte jen na spojku a plyn přidáváte až když se auto rozjelo. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
S plynem. Bez plynu jen při popojíždění.

vanad1*
hodnocení

0x

Záleží, jaké auto máte. Starší diesely se rozjely bez plynu bez problémů, nové potřebují mírně přidat. Hlavně podle sluchu a aby motor necukal.

mikebrown
hodnocení

0x
Když jsem měl 1.9tdi tak ta se rozjela úplně nádherně bez plynu až dokonce vystřelila. Kdybych totéž zkusil s benzínem tak zdechne..
vanad1*

Měl jsem Fiat Croma 2,5 TD a ta se rozjela i na 2. stupeň bez plynu. Pak jsem si koupil Superba 1,9 TDi a zdechl mi při rozjezdu. Tak asi tak nějak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]