Nejste přihlášen/a.
po vyměně vštřikovaču a lelktriky k nim mi jede auto na tři valce techniku vytahování kabelu od sviček jsem zkoušel a u jednoho valce zadna změna na valci tak nevím muže to byt cívka mam ford mondeo 2.0 16v děkuji za odpovědi
Háže ten kabel jiskru, když už jste ho vytáhl? Háže ji svíčka, kterou jste nevytáhll? To, že auto jede na 3 válce je informace smutná ale k identifikaci závady nepomůže. Podle čeho soudíte na cívku? Že se pohádala ze svíčkou č.3 a nebaví se spolu pro horší jiskru v oku? Ostatní tři fungují, podle vašich slov normálně, ne?
vytahoval jsem postupne kabely u třech motor zmenil chod u jednoho ani znamka změny kabel ale proud pouští ale svička je neozehnuta ale tak stejne mi to dela i u jine svicky ve stejnem valci tak nevim
Zkousel si prohodit civku (prohodit VN kabely nevim co tedka ma) z tretiho valce treba na druhy valec?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.