Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, při přepisu škody octavie 1.9 TDI 81 kw- 1999 jsem platil EKO 3000,- kč.. potom po X měsících mi ale původní majitel oznámil že EKO zaplaceno bylo.. doklad k tomu mám. Jak zjistím jestli bylo EKO zaplaceno? měli by to mít na úřadě evidované? upozornila mě na to paní za přepážkou tak jsem jí věřil.. co s tím?
Není to náhodou euro 3? na to by se eko vůbec platit nemělo. A pokud ano,je to zapsané v techničáku že bylo zaplaceno
dne 25.04.2016 byl zaplacen poplatek na podporu sběru atd... to jsem platil já při přepisu.. před tím je jen že bylo vydáno ORV.. ale původní majitel si byl celkem jistý.. :/
první registrace vozidla je 03.09.1999.. první registrace v čr je psána 12.07.2007.. nerozumím tomu proč první majitel EKO neplatil.. druhý vozidlo registroval také v čr dne 13.08.2008 a také nemám ve VTP nic o zaplacení EKO.. až já 25.04.2016 jsem to platil.. nic o držení ZTP tu není
Ekovýpalné bylo zavedeno v roce 2009. Pokud od roku 2009 auto nezměnilo majitele, tak musíte zaplatit ekovýpalné vy. Zaplacení ekovýpalného se zapisuje do technického průkazu.
Musi to byt zapsane ve velkem TK , pokud to osulil tak , ze to zapsal na ZTP a pak na sebe. Tak bohuzel , vy platit musite. Je mozne , ze sam nevi co tvrdi.
diesel - možná nemáte pravdu,osobní zkušenost-letos na jaře jsem kupoval favorita,ve velkém techničáku o ekodani ani slovo,ale dostal jsem orazítkovaný papír,že eko byla zaplacena. na magistrátu při přepisu to přijali a zapsali do velkého TP.
kde jste dostal orazítkovaný papír? od bývalého majitele? já ho dostal až když jsem EKO zaplatil..
Ahoj.
Tak ,,úřad,, by to asi měl mít zapsané v dokladech-evidenci, co má k tvému vozu u nich. Jako tam má napsané veškeré info o tom autě. Veškeré změny, co se udály od registrace vozu.
Ovčáku- měl jste teda štěstí neboť opravdu MUSÍ být psáno v TP ostatní na volném paíru není platné,to si každý může napsat co chce!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak v jistém období (nevím do kdy do kdy) se po převodu se ZTP na osobu nNE ZTP neplatilo,poté však přišli na to že ZTP si takto pomáhaji k penězům nekalými převody na sebe a pak dál tak přišla novela dle které se dnes po každý První převod po osvobozeném převodu opět platí (mimo těch z inkriminovaného období!)!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Humbuckere-žel nemáš pravdu neboť spousta dat se ztratila a dodnes se opětovně zadávají do systému!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.