Nejste přihlášen/a.
dobry den chtela bych se zeptat na jakych benzinkach je kvalitní nafta? (shell,pap oil...atd) SPECHa
ďiky
1x
obecně se doporučuje preferovat pumpy známých značek před např. dvory bývalých JZD apod. ,ale není to vždy pravda a opravdu
záleží na kvalitě nájemce či provozovatele...a tam i tam najdete špatnou nebo naopak velmi dobrou kvalitu,
nejlepší je místní znalost či zkušenost...
0x
Mám P 306 2,0 HDi...ze začátku jsem tankoval obyčejnou naftu u LukOilu... Poté mi bylo doporučeno tankování kvalitnějších paliv a známý mi poté doporučil DieselTech od Agipu. Rozdíl byl po čase znát. Chod je kultivovanější, spotřeba relativně stejná(mírně nižší), motor tišší. Jejich palivo obsahuje čistící a promazávací aditivum a cenově je levnější než V-Power od Shell ![]()
Od té doby tankuji jen DieselTech a nic jiného ![]()
- Jak natankovat na benzince?
- Nejde mi pořádně natankovat
- Obtížné tankování - pistole se vypíná
- Jak natankovat, co natankovat, tankování
- Jaký benzín natankovat?
- Nejde natankovat LPG
- Dá se tankovat při zaplém motoru?
- Jaký lepší benzín tankovat?
- Jakou naftu tankovat
- Co tedy natankovat pro lepší emise?
- Nejde tankovat punto
- Co vše se dá natankovat
- Lze tankovat nový benzín E10 do Audi A3 8l 1.6i AKL
- Jak tankovat ad blue?
- Kde natankovat e85?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.