Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvednutí řidičáku

Od: mon* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám ještě jednu otázku, včera jsem udělala zkoušky a komisař mi říkal, že za týden si mám jít na úřad s občankou, 50,- a fotkou... A já se chci zeptat, to už mi ten řidičák vydaj? A jako fotku si mám nechat vyfotit průkazkovou nebo jak? Díky za odpovědi. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

belkvl*
hodnocení

1x

Teprve budete muset za zadat o vydani a pak zhruba mesic cekat.

mon*
hodnocení

A dřív to vydat nejde?

belkvl*

lze ale muset zaplatit :)

mon*
hodnocení

No a kolik? :) A to by bylo za jak dlouho, když bych si to zaplatila?

mytrix*
hodnocení

1x

Doba vydání jak již bylo napsáno.

Existuje expresní vydání do 5-ti dnů za poplatek 500Kč, nicméně toto není možné u prvožadatelů, takže si budete muset počkat.

repkin*

Jinak fotka je stejná jako na občanku. Bohužel naše inteligentní úřady si jí neumějí inteligentně stáhnout z občanky, kde Vás už fotí na úřadě, ale musejí si jí krkolomě skenovat tu, kterou jim přinesete. *zed* ale prý se to má časem zlepšit ...

mon*
no jo jenze ja mam na obcance fotku z 15-ti, takze uplne silenou, takze mi to neva, ze budu mit na rp jinou.. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]