Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instruktor v autoškole

Od: johnn odpovědí: 3 změna:

Zdravím, máme u nás ve městě dvě autoškoly. V té jedné mě instruktor chce vzít až v půlce září a to se mi nechce čekat. Do té druhé budu zítra volat. V té druhé jsou dva tři instruktoři, jeden vím že je dost v pohodě, druhyho neznám a toho třetího znám osobně a je takovej dost arogantní. Takže se chci zeptat, jestli je možnost odřídit ty jízdy případně i závěrečky s jedním instruktorem.

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

To je ale pouze vše na domluvě. Já osobně dělal autoškolu o člověka jednotlivce. Ale věří, že i u větších autoškol se lze na instruktorovi domluvit.

Jinak u samotných závěrečných jízd je celkem jedno, jakého instruktora máte. Moc toho nezmůže.

fran56ris*
hodnocení

0x
Závěrečná jízda je s přítomností zkušebního komisaře.Učitel mu totoho nesmí mluvit,to by vyletěl jak žák tak učitel.Je jedno přísloví: Spěchej pomalu.Nebuď nedočkavý ŘP je na celý život a tobě se zdá měsíc si počkat hodně?

vilik*
hodnocení

0x
Je normální, že si instruktora pro jízdy můžete vybrat.
Jen v případě, že je o něj větší zájem, můžete na termíny jízd déle čekat.
Někdy je proto vhodnější pár jízd "přetrpět" s jinými instruktory, což pro vás může být dokonce vhodnější v tom, že nebudete tolik nervózní při zkoušce, kdy budete mít další cizí osobu v autě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]