Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej motocyklu v polopřevodu

Od: kepio* odpovědí: 3 změna:

Co mám dělat .
Prodal jsem malí motocykl , který byl na mne odhlášen takže v polopřevodu a na základě prodejní smlouvy jsem zrušil pojistku,a však nový majitel tento motocykl si nepřihlásil , ale následovně ho ještě jednou prodal .Další vlastník tak též ho na sebe ještě nepřihlásil toto už trvá cirka 7 měsíců stále mi slibuje že si to na sebe přihlásí ,ale zatím se nic neděje.Co mám udělat abych stím neměl do budoucna nějaké problémy vůči pojišťovně a v registraci motorových vozidel
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

pokud máte kupní smlouvu, tedy smlouvu o prodeji motocyklu, tak nedělejte nic...co by jste chtěl udělat?

kepio*
hodnocení

No to já právě nevím,smlouvu o prodeji mám , mám udělanou i kopii velkého TP ,potvrzení o zrusení zákonné pojistky na základě kupní smlouvy a to vše založené.Ale je přece Tp na mne odhlášené a na registraci vozidel tam stále figuruji. Tak nevím.

nespokojenyurednik

smlovu si schovejte, na registru vozidel figurujete,ale jako v odhlášce...to je v pořádku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]