Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Traktor Robi 55 vs bubnová sekačka

Od: martindonc* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den utáhne tento traktor robi 55 tuto bubnovovou sekaču když ma obsah 49 ccm3 a výkon 2 kw.

Traktor Robi 55 vs bubnová sekačka
Traktor Robi 55 vs bubnová sekačka #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusger*
hodnocení

0x

Pokud se ti podaří motor napasovat na spojku sekačky, věřím že ji i roztočí. Ale sečení nebude moc příjemné, protože tahle sekačka se základním motorem, který má dvojnásobný výkon nežli je ten tvůj, se v husté trávě už i tak hodně dusí.

martindonc*
hodnocení

Jo to je podobné jako vari jenom jiná značka. To je uplně na stejným principu jako vari.

hodnocení

0x

Na tak slabý motor to bude len jeho trápenie.Mám jednobubnovú kosačku a na nej motor z vari,no vo veľkej a hustej tráve sa zastaví bubon.

doplněno 07.08.16 00:19:

vari.sk/...

martindonc*
hodnocení

A tento buben ten motor utáhne?

Traktor Robi 55 vs bubnová sekačka #3

Takúto podobnú mám doma,váš motor je slabý na takéto kosačky.

fik
hodnocení

0x

Na bubnovku je to slabý,2kw to nic není,to i moje pojezdovka má víc a ta seče jenom trávníček

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]