Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám možnost koupit fabii z D,rok O7,8Ot.km.Je tam nez.topení webasto,nebudou potíže třeba na stk a jsou
tam i třeba nevýhody,jako baterka a pod.Prodejce chválí ranní starty,časování a pod. Je to 1,4 16V.
Dík za každý názor.
Nezávislé topení mám také, na STK si ho vůbec nevšímají. Baterka je samostatná, ale dobíjí se při jízdě jako ta hlavní. Protože topení nemá při startu velký odběr proudu, řeším to s baterkama tak, že když hlavní už dosluhuje, koupím novou a tu starou přesunu na místo pro topení, takže náklady navíc žádné. Při velkých mrazech skočím zmáčknout tlačítko na ovladači a za 30 minut vyjíždím s ohřátým motorem a teplem v kabině. Pokud stojí auto dál od baráku, je jednoduché start načasovat.
Otázka už asi není aktuální, ale ještě jednou navážu na dnešní komentář. Mám nezáviské topení, není zapsané v TP, na STK nikdy problémy nebyly, jen se jednou technik zeptal, od čeho je ten malý výfuk, řekl jsem že od topení, byl spokojený. Je k tomu druhá baterka, ale žádnou nevýhodu v tom nevidím. Jinak je to skvělá věc, když je -20 °C zmáčknu tlačítko a za půl hodiny je teplý motor, teplo v kabině a startuju jako v létě. To nejvíc ocení nafťáci, kteří při těch teplotách nenastartují vůbec Samozřejmě se to dá načasovat tak, že to spustí samo třeba každé ráno, takže nemusíte už nic mačkat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.