Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
bude mi 21 a právě jsem dal pryč moje dosavadní auto. Mám u sebe 110 000. U nás ve městě a okolí je hodně kluků, co dělají různé srazy s auty. Nejde čistě jen o tuning, ale prostě o hezký auta. Samozřejmě tam jsou i lidi s plečkama, ale to by mi bylo trapné :D nic to není důležité.
Chtěl bych se zeptat, které auto bych si teď měl koupit. Nějaké tipy. Nejsem závodník, takže na výkonu mi vůbec nezáleží.
Jde mi o to, aby to auto bylo hezké, jak z venku, tak ze vnitř. Žralo max do těch 10-11 a nebylo známé tím, že se na něm často kurví něco drahého.
Co se mi třeba líbí a dá se sehnat je nějaká "novější" (ne pod 2000 - C5, C4) Audi A6 v combíku, jenže tam se bojím, že to bude poruchové :D Jaký máte názor třeba na ní? nebo stejné A4
Co Vás takhle, jako první napadne za pěkné auto?
Děkuji za tipy.
auto.bazos.sk/... s touhle károu uděláš na srazu velkou parádu a je to pěkné a kor na sprintech si je potáháš jak nic.
Je to kamaráda ze slovenska ,jsem mu napsal co by za to chtěl,kdyby si chtěl takovou káru stačí napsat. Sám mám lady levné na opravy jednoduché a uděláš s tím parádu,ale najde se tu banda blb... co to budou hanit a aby sis koupil nějaké tdi chrochtací atd. a u těhle aut u nás roste cena kdykoliv to prodáš.
Tak cena je 95 000 a proč je to tak drahé ,protože tam je hewland převodovka z madarska coz je drahá záležitost,laděný výfuk 60 průměr i se svodama laděnýma,webry karburátory,podvozek sportovní a ta lada nemá rez je to kompletně udělané od základu.
Motor upravy co mi napsal vačka ostrá 316,kompletně udělaná hlava a snížená,písty mahle ,odlehčený setrvák 140 koní
Multipla Audinu f kombajnu má kdejakej trotl...
Slušný poměr výjkon/ cena je Focus, za 110k i ST na machrování (ale na toho to chce být trochu vyježděnej..)
Auto kup tak max. za 80 a 30 nech na servis - desítku nasypeš hned aby to jezdilo (komplet náplně + rozvody) a 20 rezervu když se něco vysype.
citroën C5 2.0HDi ve výbavě exclusive za cca 90tis, zbytek na generální opravy (u těch financí si buďte jist, že auto za tu cenu bude potřebovat opravu - snižte tedy částku pořizovací na max. 90 tis)
CO třeba tipcars.com/... nebo tipcars.com/...
Chápu, že Vám záleží na vzhledu, ale nezapomeńte, že nejdůležitější je aktuální stav vozidla. Vemte si s sebou na prohlídku zkušeného technika, projeďte se, nastražte uši, příp. zajeďte do Vámi zvoleného servisu, kde auto prohlédnou. Hodně štěstí.
Myslím že s e46 sedan v m-paketu s nějakýma pěknýma kolama třeba 320d za ty peníze seženeš kolem 2005 což se ještě dá a není to vrak,cenově díly jsou solidní spotřeba vzhled komfort spolehlivost taky dobrá je to sice ohrané ale tak nějak v této cenové relaci nic lepšího pro tvé požadavky není hlavně manuál
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.