Nejste přihlášen/a.
Obraťte se na magistrát, městskou část pro prahu 5, "Odbor dopravy, oddělení dopravy v klidu".
Přikládám odkaz na stránky pro Prahu 3, předpokládám, že bude to podobné. Všiměte si také ceníku, pro firemní auta je to docela síla .
Koukněte sem
zavolejte na dopravní odpor Prahy 5 pod který spadáte a poptejte se tam. Znejte číslo parcelní včetně katastrálního města na kterém parkovací místa jsou. Popřípadě mějte sebou situačku a zajeďte tam. Poradí kam a co si vyřídit.
Já musel zpracovat situační výkres(udělal jsem si ho sám) se značkami pro které stání bylo vyhrazeno. To mi odsouhlasila policie a odbor dopravy mi to pak následně schválil za Město a dopravní odbor.
Vy ještě ale budete muste jít asi na majetkoprávní, kde se to ošetří smlouvou. Že ta stání budou vyhrazena Vám a budete platit tolik a tolik nájem. Ale toto Vám už řeknou přímo tam. Možná to bude jiné. Možná to nebude tak jednoduché. Je to Praha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.