Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrá zóna - povolení pro firemní parkování

Od: lukaspaiskr odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
za týden má na Praze 5 platit parkování v modré zóně. Potřebuji mít však 4 místa pro firemní parkování a to pondělí - pátek 7:00 - 21:00, sobota - neděle 9:00 - 19:00 a jedno místo nonstop z důvodu SECURITY nebo POLICIE. Prosím o radu kam se obrátit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Obraťte se na magistrát, městskou část pro prahu 5, "Odbor dopravy, oddělení dopravy v klidu".

Přikládám odkaz na stránky pro Prahu 3, předpokládám, že bude to podobné. Všiměte si také ceníku, pro firemní auta je to docela síla *ee*.

doplněno 04.08.16 09:55:

Koukněte sem

zelenydabel*
hodnocení

2x

zavolejte na dopravní odpor Prahy 5 pod který spadáte a poptejte se tam. Znejte číslo parcelní včetně katastrálního města na kterém parkovací místa jsou. Popřípadě mějte sebou situačku a zajeďte tam. Poradí kam a co si vyřídit.

Já musel zpracovat situační výkres(udělal jsem si ho sám) se značkami pro které stání bylo vyhrazeno. To mi odsouhlasila policie a odbor dopravy mi to pak následně schválil za Město a dopravní odbor.

Vy ještě ale budete muste jít asi na majetkoprávní, kde se to ošetří smlouvou. Že ta stání budou vyhrazena Vám a budete platit tolik a tolik nájem. Ale toto Vám už řeknou přímo tam. Možná to bude jiné. Možná to nebude tak jednoduché. Je to Praha...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]